Contract Killer

Contract Killer voor iPhone

Het leven van een sluipschutter gaat niet over rozen

Contract Killer is een gratis sluipschuttersgame voor iPhone, iPod touch en iPad. In het spel voer je verschillende opdrachten uit, met als hoofddoel het uitschakelen van drugsbaronnen en andere sujetten.Op het mobiele besturingssysteem van Apple... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis kwaliteitsgame

TEGEN

  • Repetitieve levels

Uitmuntend
8

Contract Killer is een gratis sluipschuttersgame voor iPhone, iPod touch en iPad. In het spel voer je verschillende opdrachten uit, met als hoofddoel het uitschakelen van drugsbaronnen en andere sujetten.

Op het mobiele besturingssysteem van Apple (iOS) zijn 'Freemium' titels erg populair. Dit zijn spellen waar je niets voor betaalt maar wél een betaaloptie hebt. Deze gebruik je om sneller hogerop te komen, hoewel je ook zonder betalen prima speelt. In Contract Killer is dit laatste het geval, want de game heeft een lekker tempo als je het zonder aankopen vanuit de game gebruikt. Contract Killer vangt aan met een kaart en een aantal tekstballonnetjes met namen; dit zijn je potentiële opdrachtgevers.

Na het ontvangen van je opdrachten in Contract Killer verschijnt een pictogram met een geweer op de kaart. Tik deze aan om je opdracht te beginnen. Het beeld verandert in een 3D-overzicht van een straat met de doelwitten. Vaak is er één hoofddoelwit, omringd door handlangers. Met een schuifbalk aan de rechterkant van het scherm zoom je in en dankzij de knop 'steady' houd je je adem in om het vizier recht te houden, wat fijn werkt. Niet alle missies vragen om koelbloedige moorden; soms is verdoving van de boef voldoende.

Contract Killer mag dan repetitief zijn, het verveelt niet snel. Hoewel je na een opdracht of 4/5 wel even genoeg hebt, pak je geregeld je iPad of iPhone om de straten in te struinen voor een opdracht. De opdrachten zijn kort, wat perfect is voor een ronde in de trein, bus of (stiekem) op je werk.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Contract Killer

Download

Contract Killer 1.01

Beoordelingen about Contract Killer

Promotie×